Lajsz András a Gundelben kezdte, ma már a 2010-es Budapest győztes saját éttermében „személyre szólóan” keveri a koktélokat a többszörös magyar bajnok, és a szingapúri világbajnokság 3. helyezettje. 2004-ben Guinness rekordot állított fel, 45 perc 58 másodperc alatt 204-féle long drinket készített el.
A La Bodagita nem csak nevében, hangulatában is hozza a karibi érzéseket, hétvégenként élőzenés aláfestéssel.
A Magyar Mixer Szövetség alapító tagja, a Mixer Bizottság elnöke két koktélt is ajánl az ünnepekre.
Tipp
|
Cosmopolitan
Hozzávalók:
4 cl Finlandia Cranberry
2 cl Cointreau
2 cl áfonyalé
2 cl citromé
Készítés: shakerben
Praktika: isteni a narancshéjpermet a tetejére
Frozen Daiquiri
Hozzávalók:
sok jég,
4 cl fehér rum,
4 cl friss lime leve,
2 cl nádcukor
Készítés: turmixgépben
Praktika: lehet friss gyümölccsel is készíteni (eper, dinnye, stb.)
Lajsz András
La Bodegita restaurant&Bar 1137 Budapest, Pozsonyi út 4. www.labodegita.hu |